fbpx
Pilih Page

Mesin Ainuok

Panyadia Terpercaya Anjeun Mesin Ngadamel Pakan, Pengering Baki Industri, Mesin Cuci Sayuran Buah, Mesin Makaroni Pasta Industri, Jalur Produksi Béas Tiruan, Jalur Produksi Snack, sareng Jalur Produksi Pangan Sato

pabrik

10,000 méter pasagi pabrik produksi pikeun mesin crusher kai kalawan leuwih ti 120 pagawe

PUSAT R&D

30+ insinyur sareng langkung ti 20 taun pangalaman industri

Pabrik

Ngahasilkeun rébuan coét tulang, mixer, extruder & dryer unggal taun

EXPORTING

10 taun pangalaman ékspor, akrab jeung prosés ékspor sarta sagala rupa documentsa

pasar

Mesin geus dijual ka 85 nagara, Wilujeng sumping panawaran pikeun distributor lokal

palayanan

Garansi gratis 1 taun, kustomisasi dukungan, konsultasi jasa online 7 * 24

Hubungi Ayeuna

imah