fbpx
Pilih Page

Mesin Ainuok

Supplier Terpercaya Mesin Pembuat Pakan, Pengering Tray Industri, Mesin Cuci Sayuran Buah, Mesin Makaroni Pasta Industri, Lini Produksi Beras Buatan, Lini Produksi Cemilan, lan Lini Produksi Pangan Kewan

PABRIK

Pabrik produksi 10,000 meter persegi kanggo mesin penghancur kayu kanthi luwih saka 120 buruh

PUSAT R&D

30+ insinyur kanthi pengalaman industri luwih saka 20 taun

MANUFACTURE

Ngasilake ewu gilingan balung, mixer, extruder & pengering saben taun

EKSPOR

10 taun pengalaman ekspor, kenal karo proses ekspor lan macem-macem documentsa

MARKET

Mesin wis didol menyang 85 negara, Sugeng rawuh kanggo distributor lokal

SERVICE

Garansi gratis 1 taun, kustomisasi dhukungan, konsultasi layanan online 7 * 24

Hubungi Saiki

Home